Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Orasenesc Molnar Istvan din Cristuru Secuiesc, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cristuru Secuiesc, Romania precum: adresa Muzeul Orasenesc Molnar Istvan, cum ajung la Muzeul Orasenesc Molnar Istvan, program Muzeul Orasenesc Molnar Istvan, preturi Muzeul Orasenesc Molnar Istvan, poze Muzeul Orasenesc Molnar Istvan, localizare pe harta Muzeul Orasenesc Molnar Istvan si alte detalii Muzeul Orasenesc Molnar Istvan.

  • Locatie: Cristuru Secuiesc, Harghita, Romania

Muzeul Orasenesc Molnar Istvan din Cristuru Secuiesc se afla in Piata Libertatii, nr. 45, judetul Harghita si a fost infiintat in anul 1946 si prezinta elemente etnografice, istorice si de stiinte ale naturii.

Colectia muzeala a fost reorganizata in anul 1960, aceasta cuprinzand piese din neolitic, epoca bronzului (ceramica, bronz), unelte, instalatii tehnice de industrie populara, mineralogie, fauna, ierbar.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cristuru Secuiesc, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Orasenesc Molnar Istvan?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Rex
Sighisoara, Mures

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Rex

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Cristuru Secuiesc