Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Oului din Vama, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vama, Romania precum: adresa Muzeul Oului, cum ajung la Muzeul Oului, program Muzeul Oului, preturi Muzeul Oului, poze Muzeul Oului, localizare pe harta Muzeul Oului si alte detalii Muzeul Oului.

  • Locatie: Vama, Suceava, Romania

Muzeul oului-VAMA – atelier de incondeiat oua Letitia Orsivschi

Cea mai numeroasa colectie de oua din Romania, cu peste 3000 oua.

Muzeul are 2 sectiuni:

- oua de Bucovina, ce cuprinde motive vechi de Bucovina, aranjate pe simboluri, oua vechi de peste 80-100 ani, oua de Vama cu motive de pe costumele populare din zona (peste 1000 oua)

- colectia internationala – ce cuprinde peste 2000 oua lucrate in tehnici diferite, in stiluri diferite, pe diferite tipuri de suport (oua ale diferitelor animale, ca: strut, emu, nandu, broasca testoasa, crocodil, barza, lebada, tinamu etc. sau piatra, ceramica, sticla, lemn, metale diferite), din toata lumea, de pe toate continentele (62 de tari).

Letitia Orsivschi Heiser, profesor de arta textila si decorativa, membra a Asociatiei Creatorilor Populari din Romania, membra a Academiei Artelor Traditionale din Romania, singurul artist incondeietor roman recunoscut la nivel international, membra a Asociatiei Internationale a Artistilor Decoratori cu sediul la Fribourg-Elvetia, reprezentanta incepand cu 1998 a Romaniei la expozitii internationale de oua decorate, detinatoare a numeroase si importante premii si distinctii, colaborator al Muzeului Taranului Roman si a Facultatii de Textile Iasi, doctorand in cercetarea motivelor vechi de Bucovina.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vama, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Oului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.