Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Regional de Istorie din Ruse, Bulgaria. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ruse, Bulgaria precum: adresa Muzeul Regional de Istorie, cum ajung la Muzeul Regional de Istorie, program Muzeul Regional de Istorie, preturi Muzeul Regional de Istorie, poze Muzeul Regional de Istorie, localizare pe harta Muzeul Regional de Istorie si alte detalii Muzeul Regional de Istorie.

  • Locatie: Ruse, Ruse, Bulgaria

Muzeul Istoric Regional din Ruse este unul din cele 11 muzee regionale din Bulgaria.

Muzeul ocupa cladirea fostului Palat Battenberg, anterior un tribunal local, construit intre anii 1879-1882 de Friedrich Grünanger. Muzeul Istoric Regional din Ruse a fost infiintat in anul 1904, colectiile arheologice de baza sunt cele ale lui e Karel si Hermenegild Skorpil, precum si cea a naturalistului Vasil Kovachev.

Muzeul detine aproximativ 140.000 de obiecte, printre care: ceramica si Arta Plastica preistorica, comoara Borovo din secolul al IV-lea (un set de vin din argint placat cu aur), Yatrus si Sexaginta Prista si din orasul bulgar medieval, Cherven, o colectie de fresce medievale, o colectie de exponate despre stilul de viata traditional, o colectie de vesminte urbane, sticla si argint de China, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, bunuri personale din secolul al XX-lea ale figurilor notabile din lupta pentru eliberare nationala.

Muzeul dispune de sapte expozitii permanente, trei dintre ele fiind in aer liber: Bisericile rupestre din Ivanovo, orasul medieval Cherven si castelul roman Sexaginta Prista.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ruse, Bulgaria? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Regional de Istorie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.