Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi din Sinaia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sinaia, Romania precum: adresa Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi, cum ajung la Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi, program Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi, preturi Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi, poze Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi, localizare pe harta Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi si alte detalii Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi.

  • Locatie: Sinaia, Prahova, Romania

Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi este o sectiune a Muzeului Judetean de Stiinte ale Naturii din Prahova, situat in Parcul Dimitrie Ghica din Sinaia.

Expozitia permanenta cuprinde exemplare din flora si fauna Bucegilor, specii rare, protejate de lege, pe cale de disparitie, precum endemisme (se gasesc doar in Bucegi).

Pe langa acestea, muzeul adaposteste o sala de expozitii temporare, printre care: de goblen, cochilii, reptile vii etc.

Desi este mai putin cunoscut, Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi este deosebit prin unicitatea exponatelor sale, fiind vizitat de turisti din toata tara.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sinaia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Muzeul destul de mic situat in parcul Ghica si daca celor mari nu le prea trezeste curiozitatea celor mici da. Asemanator cu Muzeul Naturii Vaii Teleajenului din Valenii de Munte.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Riviera
Sinaia, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Riviera

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.