Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Ripley’s Believe it or Not din Londra, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Londra, Marea Britanie precum: adresa Muzeul Ripley’s Believe it or Not, cum ajung la Muzeul Ripley’s Believe it or Not, program Muzeul Ripley’s Believe it or Not, preturi Muzeul Ripley’s Believe it or Not, poze Muzeul Ripley’s Believe it or Not, localizare pe harta Muzeul Ripley’s Believe it or Not si alte detalii Muzeul Ripley’s Believe it or Not.

  • Locatie: Londra, Marea Britanie
  • Adresa: The London Pavilion, 1 Piccadilly Circus

Muzeul Ripley’s Believe It or Not se afla situat in inima Piccadilly Circus din Londra si este dedicat ciudateniilor, inexplicabilului si bizarului. Muzeul este casa a peste 700 de artefacte ciudate si minunate, din intreaga lume (multe dintre ele au fost colectate de catre exploratorul Robert Ripley insusi), galerii si experiente interactive, repartizate pe sase etaje. Exponatele cu ambientul lor constituie locuri de joaca pentru copii si de petrecut timpul in mod placut pentru intreaga familie. Locatia are un magazin de cadouri, gazduieste activitati de familie, evenimente de sezon si expozitti tematice pe tot parcursul anului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Londra, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Ripley's Believe it or Not?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.