Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Teatrului National din Craiova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Craiova, Romania precum: adresa Muzeul Teatrului National, cum ajung la Muzeul Teatrului National, program Muzeul Teatrului National, preturi Muzeul Teatrului National, poze Muzeul Teatrului National, localizare pe harta Muzeul Teatrului National si alte detalii Muzeul Teatrului National.

  • Locatie: Craiova, Dolj, Romania

Muzeul Teatrului National din Craiova a fost fondat in anul 1973 de catre Constantin Gheorghiu si este gazduit de cladirea Teatrului National Marin Sorescu, situata pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, cladire care a fost inaugurata in acelasi an.

Printre exponatele muzeului se numara fotografii, tablouri, afise, programe, schite de decor, costume si obiecte de recuzita care ilustreaza istoria artei spectacolului de-a lungul anilor. In cadrul muzeul veti vedea si volume adnotate, caiete de regie si corespondenta ce acopera o perioada cuprinsa intre anul 1837 ( cand au avut loc primele manifestari artistice din Craiova) si pana in zilele noastre.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Craiova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Teatrului National?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.