Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti din Targoviste, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targoviste, Romania precum: adresa Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti, cum ajung la Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti, program Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti, preturi Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti, poze Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti, localizare pe harta Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti si alte detalii Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti.

  • Locatie: Targoviste, Dambovita, Romania

Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti a fost reorganizat in Casa Dionisie Lupu, aflata in incinta Curtii Domnesti.

Expozitia reda activitatea tipografica targovisteana de la inceputul secolului al XVI-lea si a celorlalte centre tipografice aparute ulterior in Moldova si Transilvania (secolele XVII si XVIII).

Expozitia prezinta si dovezi ale primelor ziare cu aparitie regulata editate in tara noastra, cand evolutia cartii vechi romanesti este incheiata.

Exponatele sunt organizate in cele cinci sali ale parterului Casei Dionisie.

Aici puteti admira un model de tiparnita ce dateaza din 1778, precum si o vitrina in care sunt expuse carti imprimate in renumite centre culturale europene: Leipzig, Viena, Roma, Amsterdam, Londra, Paris si Polonia.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targoviste, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel King
Targoviste, Dambovita

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel King

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.