Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Vamii din Bran, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bran, Romania precum: adresa Muzeul Vamii, cum ajung la Muzeul Vamii, program Muzeul Vamii, preturi Muzeul Vamii, poze Muzeul Vamii, localizare pe harta Muzeul Vamii si alte detalii Muzeul Vamii.

  • Locatie: Bran, Brasov, Romania

Muzeul Vamii din Bran a fost infiintat in 1987 la poalele Castelului Bran, in pavilionul cladirii Vamii, pe drumul care leaga Transilvania de Muntenia. Acest drum avea o importanta comerciala deosebita in Evul Mediu, intrucat lega Orientul Apropiat de Centrul Europei. Datorita acestui lucru, aici functiona una dintre cele mai importante centre vamale din Europa Medievala.

Cladirea muzeului este construita din piatra si caramida si este compusa dintr-un corp central, subsol, parter, etaj si trei corpuri anexe. Adaposteste documente istorice ale Castelului Bran, sigilii, arme, monede medieval, harti, arta decorative, broderie, tesaturi din Franta si dantele din Tarile de Jos, covoare orientale si costume populare.

De asemenea, aici se gasesc instrumente de masura si mijloace de transport ce existau in Evul Mediu.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bran, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Vamii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Muzeul Vamii prezinta un mai mare interes acum cand detine exponate (mobilier, obiecte de uz casnic vechi) care au fost expuse in Castelul Bran anterior retrocedarii. Vizitati-l!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Cerbului
Azuga, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Cerbului

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.