Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Viei si Vinului din Harlau, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Harlau, Romania precum: adresa Muzeul Viei si Vinului, cum ajung la Muzeul Viei si Vinului, program Muzeul Viei si Vinului, preturi Muzeul Viei si Vinului, poze Muzeul Viei si Vinului, localizare pe harta Muzeul Viei si Vinului si alte detalii Muzeul Viei si Vinului.

  • Locatie: Harlau, Iasi, Romania

Muzeul viei si vinului din Harlau, judetul Iasi, se afla pe strada Logofat Taut nr. 7, in cladirea ce a apartinut unui urmas al logofatului Taut, construita la sfarsitul secolului al XVIII-lea si inceputul secolului al XIX-lea.

Muzeul este compus din zece sali, fiecare cu specificul ei, primele trei sali surprinzand prezenta vinului in cadrul celor trei mari momente din existenta umana: nasterea cu botezul, nunta si moartea cu inmormantarea.

Vizitatorii afla despre obiectele, obiceiurile, credintele si practicile mitico – magice specifice acestor momente.

A patra sala a muzeului este destinata hanului sau ratosului, locul unde se intalneau drumetii in trecut iar sala a cincea prezinta un interior traditional din aceasta zona. Ultima sala este precum inventarul unei crame.

In ultimele patru sali sunt expuse unelete si instalatii specifice unor mestesuguri precum: brutaritul, dogaritul, olaritul. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Harlau, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Viei si Vinului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.