Vizualizezi pagina obiectivului turistic Nanjing Road din Shanghai, China. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Shanghai, China precum: adresa Nanjing Road, cum ajung la Nanjing Road, program Nanjing Road, preturi Nanjing Road, poze Nanjing Road, localizare pe harta Nanjing Road si alte detalii Nanjing Road.

  • Locatie: Shanghai, China

Strada comerciala numarul 1 din China, Nanjing Road, incepe din est de la Bund si se termina in vest la intersectia dintre strada Yan’an si Templul Jing’an. Astazi, bulevardul lung de peste 5 kilometri este o destinatie metropolitana care atrage mii de amatori de cumparaturi din toate colturile lumii.

Dupa Razboiul Opiului (1839-1842), Nanjing Road a fost prima concesiune britanica si, datorita importarului masiv de bunuri straine, a devenit prima strada comerciala a orasului. De-a lungul timpului, Nanjing Road a fost reconstruita, suferind schimbari semnificative. In capatul estic al strazii exista o arcada comerciala pietonala acoperita. Marile magazine traditionale nu mai domina strada de cand s-au deschis numeroase mall-uri, magazine de specialitate, teatre si hoteluri internationale.

Astazi, peste 600 de companii si branduri faimoase au magazine deschise pe aceasta artera. KFC, McDonald’s, Pizza Hut si alte lanturi de fast-food-uri sunt prezente pe ambele parti ale strazii, precum si magazine de lux ca Tiffany, Mont Blanc sau Dunhill. In plus, aproximativ 100 de magazine traditionale si de specialitate ofera spre vanzare bunuri din matase, jad, lana si ceasuri.

Barurile in aer liber, sculpturile abstracte si muzicienii stradali acompaniaza o plimbare de seara pe Nanjing Road. Un trenulet turistic ofera un tur confortabil al sectiunii pietonale din bulevard. Pe timpul noptii reclamele din neon ilumineaza cladirile magnifice si orizontul acestui oras plin de viata.

Transport

  • Autobuz: liniile 14, 33, 37, 65, 66, 108, 123, 135, 220, 251, 305, 306, 307, 314, 317, 330, 868, 910, 928, 929, 940 – statia East Nanjing Road
  • Metrou: liniile 2 si 10 – statia East Nanjing Road

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Shanghai, China? Doresti sa te cazezi in apropiere de Nanjing Road?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.