Vizualizezi pagina obiectivului turistic Night Safari din Singapore, Singapore. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Singapore, Singapore precum: adresa Night Safari, cum ajung la Night Safari, program Night Safari, preturi Night Safari, poze Night Safari, localizare pe harta Night Safari si alte detalii Night Safari.

  • Locatie: Singapore, Singapore
  • Adresa: 80 Mandai Lake Rd
  • Transport - metrou: Choa Chu Kang MRT, apoi autobuzul 927
  • Transport - metrou: Ang Mo Kio MRT, apoi autobuzul 138
  • Website: www.nightsafari.com.sg
  • Telefon: 7269 3412
  • Pret: adult/copil S$21/11
  • Program: 7.30pm-miezul noptii

Singapore Night Safari este o atractie de clasa mondiala care nu ofera doar divertisment si uimire pentru vizitatori, dar este si dedicata conservarii, salvarii si cercetarii in vederea imbunatatirii vietii animalelor aflate atat in captivitate cat si in salbaticie. Mii de animale din Asia, Africa, Europa si Americi pot fi vazute in mediile lor naturale spatioase in timpul unui Safari de Noapte. Aceasta atractie ii confera orasului-stat Singapore reputatia de a fi una din cele mai potrivite destinatii turistice pentru intreaga familie, din Asia.

Viata de noapte din Singapore este cu adevarat salbatica! Singapore Night Safari ofera o privire asupra regnului animal nocturn, cu peste 59 de exponate si 1.000 de animale de vazut. Puteti porni intr-o calatorie in jurul lumii cu ajutorul traseelor pietonale sau tramvaielor care leaga 8 regiuni geografice. Veti vedea specii exotice si pe cale de disparitie, precum vulturul plesuv din Himalaya, rinocerul cu un corn, antilope, gazele, tapirul gigant si gaurul din Burma.

Incepeti cu Spectacolul Creaturile Noptii care contine o prezentare de 20 de minute a animalelor pe care le veti vedea aici. Spectacolele se tin la orele 19:30, 20:30, 21:30 si 22:30. Apoi mergeti la poalele muntilor Himalaya cu ajutorul tramvaiului pentru a vedea animale ca muflon, bharal, thar si markhor care traverseaza terenul accidentat. Apoi, tramvaiul va duc catre Valea Raului Nepalez, care detine un habitat mare pentru caprioare, sacali aurii, pelicani si rinoceri cu un corn. Trecand prin Subcontinentul Indian, uitati-va dupa ursul lenes, hiena dungata, barasingha si leul gir.

Mai departe ajungeti in Africa Ecuatoriala cu ale sale girafe, lei si alte animale specifice savanei. Habitatul divers al Regiunii Indo-Malaeziana contine tigri malaezieni si babirusas, in timp ce Padurea Reverine Asiatica dispune de tapiri si elefanti. In continuare veti vedea capibara sau porcul de apa, cel mai mare rozator din lume, in zona Pampasului din America de Sud, urmat de gauri sau thamini salbatici din zona Dealurilor din Birmania.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Singapore, Singapore? Doresti sa te cazezi in apropiere de Night Safari?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.