Vizualizezi pagina obiectivului turistic Noua Linie de Apa Olandeza din Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Olanda precum: adresa Noua Linie de Apa Olandeza, cum ajung la Noua Linie de Apa Olandeza, program Noua Linie de Apa Olandeza, preturi Noua Linie de Apa Olandeza, poze Noua Linie de Apa Olandeza, localizare pe harta Noua Linie de Apa Olandeza si alte detalii Noua Linie de Apa Olandeza.

  • Locatie: Olanda

Noua Linie de Apa Olandeza este o linie defensiva, cu o circumferinta de 135 km in jurul careia se afla orasele Amsterdam si Utrecht. Fortificatia masiva este alcatuita din cel putin 45 de fortarete. Rezistenta sta in capacitatea de a inunda suprafete intinse de teren. Astazi, Noua Linie de Apa Olandeza nu mai serveste unui scop militar si se bucura de un statut protejat ca un sit al Patrimoniului National si un Peisaj National.

Urmati Noua Linie de Apa Olandeza cu bicicleta sau pe jos si veti trece pe langa numeroase monumente culturale si peisaje frumoase. De-a lungul traseului, puteti diversifica natura, la inceput cu pajistile, campurile, baraganurile, lacurile si raurile ei, iar apoi cu cetati, sate pitoresti si orasele Amsterdam si Utrecht. Puteti decide ce provocare sa acceptati – exista drumetii si trasee de biciclete de cativa kilometri, dar, de asemenea, trasee care ajung pana la 40 km.

O scurta calatorie de-a lungul Noii Linii de Apa Olandeze nu numai ca va va conduce chiar prin peisajele olandeze superbe, dar, de asemenea, la muzee, cetati si castele. Exemple sunt castelele Muiderslot si Slot Loevestein, Muzeul Cetate din Olanda si gradinile botanice Fort Hoofddijk. Acest amestec special de natura si activitati culturale fac Noua Linie de Apa Olandeza populara pentru persoane de toate varstele.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Noua Linie de Apa Olandeza?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.