Vizualizezi pagina obiectivului turistic Noua Venetie din Livorno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Livorno, Italia precum: adresa Noua Venetie, cum ajung la Noua Venetie, program Noua Venetie, preturi Noua Venetie, poze Noua Venetie, localizare pe harta Noua Venetie si alte detalii Noua Venetie.

  • Locatie: Livorno, Toscana, Italia

Nuova Venezia – Noua Venetie este un district situat in centrul orasului italian Livorno. Intinzandu-se in spatele Primariei orasului, cartierul a fost construit in secolul al 18-lea, ca prelungire a Cetatii Noi (Fortezza Nuova), a partii vechi a orasului (Fortezza Vecchia) si a centrului orasului, inconjurat de santuri ce strajuiesc ziduri pentagonale, proiectate de arhitectul Bernardo Buontalenti.

Cartierul are un canal central, canalul Navicelli. Prezenta acestuia si a altor canale cu apa a facut necesara constructia fundatiilor in apa cu ajutorul tehnicilor care au stat la baza constructiilor din Laguna Venetiana. Pe malurile canalelor s-au construit depozitele de marfuri, casele si palatele comerciantilor livornezi. Pe canale fac naveta barje care transporta marfuri intre oras si port. Vechile depozite de altadata sunt acum baruri si restaurante. Spatiile comerciale si de alimentatie publica sunt situate la parterul caselor si palatelor vechi. Pe Canal Grande Navicelli se pot face plimbari cu barcile de agrement spre deliciul locuitorilor si turistilor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Livorno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Noua Venetie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Venind dinspre Calafuria in Livorno,pe stanga iti atrage privirea portul si fortareata ,iar pe dreapta te surprinde Cartierul Nuova Venezia cu al sau Canal Grande Navicelli.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.