Vizualizezi pagina obiectivului turistic Obeliscul din Costinesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Costinesti, Romania precum: adresa Obeliscul, cum ajung la Obeliscul, program Obeliscul, preturi Obeliscul, poze Obeliscul, localizare pe harta Obeliscul si alte detalii Obeliscul.

  • Locatie: Costinesti, Constanta, Romania

In anii ’70, pe plaja centrala din Costinesti, a fost amplasat un monument, cunoscut astazi de toata lumea sub numele de Obelisc. In scurt timp, Obeliscul a devenit simbolul statiunii, transformandu-se intr-un punct de intalnire pentru tinerii veniti in vacanta la Costinesti.

In 2005, in urma inundatiilor, monumentul a fost distrus, fiind acoperit cu pamant si nisip. Pentru ca vechea constructie nu mai putea fi reparata, primarul statiunii a dispus ridicarea unui nou edificiu, mai solid si mai impunator.

Un an mai tarziu, inainte de inceperea sezonului estival, simbolul Costinestiului a revenit pe plaja statiunii. Noul obelisc, intr-o forma imbunatatita, va strajui zona dintr-un loc situat mai aproape de centrul plajei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Costinesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Obeliscul?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

O statiune si o plaja pacute dar cum intri in apa dai de pietre si apa creste brusc in unel zone.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

romeo j

romeo-j

Bineninteles ca obeliscul este un simbol al acestei statiuni care avea mult mai mult farmec cand era statiunea tinerilor acum e o statiune oarecare.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Daren
Costinesti, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Daren

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.