Vizualizezi pagina obiectivului turistic Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu din Bucuresti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bucuresti, Romania precum: adresa Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu, cum ajung la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu, program Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu, preturi Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu, poze Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu, localizare pe harta Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu si alte detalii Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Construit in 1910 Observatorul Astronomic isi are sediul intr-o cladire special proiectata care apartinea la vremea aceea celui care i-a dat numele: Amiralul Vasile Urseanu.

Muzeul propriu zis a luat nastere in 1956 si gazduieste o colectie de documente si exponate ce urmareste evolutia astronomiei la noi in tara si cuprinde obiecte de epoca, carti si manuscrise, telescopul original, cadrane solare antice, instrumente astronomice vechi, panouri cu fenomene astronomice rare observate la noi etc.

Se poate observa si aparatura actuala a observatorului care este dotat cu o impresionanta luneta ecuatoriala cu diametrul obiectivului de 150 mm.

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bucuresti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Eos
Bucuresti, Bucuresti

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Eos

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.