Vizualizezi pagina obiectivului turistic Odeonul lui Agrippa din Atena, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Atena, Grecia precum: adresa Odeonul lui Agrippa, cum ajung la Odeonul lui Agrippa, program Odeonul lui Agrippa, preturi Odeonul lui Agrippa, poze Odeonul lui Agrippa, localizare pe harta Odeonul lui Agrippa si alte detalii Odeonul lui Agrippa.

  • Locatie: Atena, Attica, Grecia

Odeonul lui Agrippa se afla in Agora Antica din Atena si este teatrul antic acoperit, pavat cu marmura, ce poarta numele lui Marcus Agrippa Vipsianus, construit in secolul 15 i.Hr., care putea gazdui 1000 de vizitatori in cele 19 randuri ale sale. Teatrul a avut doua intrari, una pentru notabilitati si actori, pe fatada frontal nordica si una pentru spectatorii de rand, pe partea de miazazi.

Dupa incediul din anul 276 d.Hr., care a facut sa se prabuseasca acoperisul, s-a reconstruit la jumatate de capacitate (500 locuri) si decorat cu statui de filozofi. Fatada a fost ornata cu 4 statui de Gianti si Tritoni. In secolul al 2-lea, destinatia Agrippeionului a fost cea de sala de lectura, ceea ce face explicabila prezenta statuilor de filozofi. In secolul al 5-lea, peste fostul Odeon s-a construit Gimnaziul.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Atena, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Odeonul lui Agrippa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.