Vizualizezi pagina obiectivului turistic Odeonul lui Herod Atticus din Atena, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Atena, Grecia precum: adresa Odeonul lui Herod Atticus, cum ajung la Odeonul lui Herod Atticus, program Odeonul lui Herod Atticus, preturi Odeonul lui Herod Atticus, poze Odeonul lui Herod Atticus, localizare pe harta Odeonul lui Herod Atticus si alte detalii Odeonul lui Herod Atticus.

  • Locatie: Atena, Attica, Grecia

Odeonul lui Herod Atticus din Atena se afla pe versantul sudic al Acropole si este locul a doua teatre vechi. Cel dedicat lui Dionysos este cel mai vechi teatru din lume, construit in secolul al 6-lea i.Hr.

Odeonul lui Herod Atticus, construit sub stapanire romana de Irod Atticus in memoria sotiei sale, se remarca cu fatada impresionanta. Acest maiestuos teatru semicircular care detine locuri pentru 5000 de oameni a fost inaugurat in anul 161 CE, dar a fost distrus un secol mai tarziu. In prezent, restaurat, este un teatru in aer liber. Frumusetea arhitecturala si locatia, chiar sub Acropole, cu numarul sau mare de locuri este unul din cele mai impresionante locuri din lume pentru concerte si spectacole.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Atena, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Odeonul lui Herod Atticus?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.