Vizualizezi pagina obiectivului turistic Orasul Dracului din Serbia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Serbia precum: adresa Orasul Dracului, cum ajung la Orasul Dracului, program Orasul Dracului, preturi Orasul Dracului, poze Orasul Dracului, localizare pe harta Orasul Dracului si alte detalii Orasul Dracului.

  • Locatie: Serbia

Orasul Dracului din Serbia este o formatiune stancoasa deosebita, situata in sudul Serbiei, in muntele Radan, langa Kuršumlija. El contine 202 formatiuni exotice, descrise ca piramide de pamant sau ‘turnuri’, asa cum sunt numite de localnici. Au o inaltime intre 2 si 15 metri si o latime la baza intre 4 si 6 metri. Aceste formatiuni au fost create in urma eroziunii puternice a solului, care a fost scena unei activitati vulcanice intense de acum milioane de ani. Majoritatea acestor turnuri au ‘capace’ sau ‘capete’ de andezit, care le protejeaza de deteriorare.

Sub formatiuni este situat un izvor natural ce are o concentratie minerala mare. Exista doua izvoare de fapt: Apa Dracului, cu o apa foarte acida (pH 1,5) si o concentratie minerala foarte mare (15 grame pe litru) si Putul Rosu.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Serbia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Orasul Dracului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.