Vizualizezi pagina obiectivului turistic Orasul Erchie din Coasta Amalfi, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Coasta Amalfi, Italia precum: adresa Orasul Erchie, cum ajung la Orasul Erchie, program Orasul Erchie, preturi Orasul Erchie, poze Orasul Erchie, localizare pe harta Orasul Erchie si alte detalii Orasul Erchie.

  • Locatie: Coasta Amalfi, Italia

Orasul de pe litoralul Coastei Amalfi numit Erchie este o mica bijuterie plina de farmec, care, conform legendei a fost fondat de Hercules, care a venit in Italia din Grecia. De-a lungul SS 163 “Amalfitana”, venind dinpre Salerno, imediat dupa ce se trece de Cetara, la valea raului San Nicola, se gaseste satul pitoresc Erchie, care apartine municipiului Maiori. Vechiul turn numit Cerniola, un imens bastion patrat de origine medievala, construit de Carol I de Anjou in anul 1278, sta in fata marii si separa cele doua plaje ale localitatii.

In timpul Evului Mediu, localitatea a fost bine dezvoltata datorita prezentei pe teritoriul sau a puternicei Abatii benedictine Santa Maria de Irch. In locul abatiei de alta data, distrusa de furtuni se afla astazi biserica Santa Maria Assunta, construita in stil renascentist, cu trei nave. Frumoasa plaja a satului este dominata, pe latura de est, de bastionul medieval Cerniola.

Case albe, mici, agatandu- se parca de stanca, aleile inguste, mirosul de lamai de pe terasele din jur ajunge la fiecare colt al localitatii, plaja cu pietris, briza proaspata a marii si marea albastra limpede, toate sunt trasaturile caracteristice ale coastei Amalfi inchise in cativa kilometri patrati, la o distanta scurta de la Maiori.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Coasta Amalfi, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Orasul Erchie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Coasta Amalfi