Vizualizezi pagina obiectivului turistic Orasul Maiori din Maiori, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Maiori, Italia precum: adresa Orasul Maiori, cum ajung la Orasul Maiori, program Orasul Maiori, preturi Orasul Maiori, poze Orasul Maiori, localizare pe harta Orasul Maiori si alte detalii Orasul Maiori.

  • Locatie: Maiori, Coasta Amalfi, Italia

Maiori este un oras de pescari, cu deschidere la Marea Tireniana, numit candva Reghinna Maior. In Evul Mediu, ceea ce este acum o statiune linistita si pitoreasca la malul marii, a fost principalul port al Republicii Amalfi, loc plin de schituri si palate, incat regele Filip al IV-a, l-a numit Orasul Regal.

Orasul este dominat de cetatea Sf. Nicola de Thoro-Plano reconstruita in anul 1400, care astazi se viziteaza, impreuna cu biserica alaturata. In Biserica Collegiate Santa Maria a Mare se poate admira statuia miraculoasa a Fecioarei care conform legendei a venit aici, plutind pe apa, in timp ce in complexul Santa Maria Olearia sunt cripte si catacombe ale primilor calugari, care s-au stabilit pe Coasta Amalfi. Localitatea are una dintre cele mai lungi plaje de pe Coasta Amalfi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Maiori, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Orasul Maiori?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.