Vizualizezi pagina obiectivului turistic Orasul Minori din Minori, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Minori, Italia precum: adresa Orasul Minori, cum ajung la Orasul Minori, program Orasul Minori, preturi Orasul Minori, poze Orasul Minori, localizare pe harta Orasul Minori si alte detalii Orasul Minori.

  • Locatie: Minori, Coasta Amalfi, Italia

Orasul Minori, este locul de resedinta al romanilor nobili, asa cum reiese din descoperirile arheologice de vile din primul secol. Minori, vechiul “Reghinna minor” (pentru a o deosebi de apropiata “Reghinna Major”, actualul Maiori), la fel ca toate celelalte localitati ale Coastei Amalfi, a urmat soarta vechii Republici maritime Amalfi. De-a lungul secolelor, apele paraului Reginna Minor au incurajat aparitia unor activitati infloritoare, cum ar fi mori de apa si fabrici de hartie.

Orasul se intinde de-a lungul vaii, cu numeroase sate care se agata de-a lungul crestelor dealurilor din jur, pe ale caror terase s-au infiintat plantatii cu lamai si vita de vie, care ofera o vedere unica. Minori a fost proclamat “Orasul gustui” inca din secolul al XVI-lea. Maiestria artizanilor locali, obtinerea pastelor pe cale manuala, culturile de lamai, mandarini, fragi, chimen dulce, obtinerea vinurilor renumite, intregesc denumirea data. Evenimentul “Gusta Minori”, este festivalul vinului, ce are loc in primele saptamani ale lunii septembrie.

Minori, perla de pe coasta Amalfi, bogata in istorie cu frumusetea arhitecturala si naturala, unde exista numeroase site-uri de interes care pot inspira teama si admiratie celor care le viziteaza.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Minori, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Orasul Minori?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.