Vizualizezi pagina obiectivului turistic Orasul Positano din Positano, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Positano, Italia precum: adresa Orasul Positano, cum ajung la Orasul Positano, program Orasul Positano, preturi Orasul Positano, poze Orasul Positano, localizare pe harta Orasul Positano si alte detalii Orasul Positano.

  • Locatie: Positano, Coasta Amalfi, Italia

Perla Coastei Amalfi, Positano arata ca un pastel cu case colorate agatandu-se pe peretele abrupt al Muntilor Lattari, care se reflecta in marea limpede, inconjurat de aroma intensa a plantatiilor de lamai si de culorile stralucitoare si vii ale bougainvillea. In continuare, un labirint de alei si trepte, cu magazine mici, care expune obiecte de artizanat locale tipice, care impreuna cu peisajul de necontestat, au facut Positano si Coasta Amalfi celebre in intreaga lume.

Peisajul variaza de la Punta Licosa pana la Capri, iar la doar trei mile distanta de coasta, se gasesc cele trei insule “Li Galli”(Gallo Lungo, Rotonda si Castelluccio). Dupa al doilea razboi mondial, Positano a devenit o destinatie populara internationala: pictori, scriitori, artisti, actori si regizori din intreaga lume vin aici sa se bucure de placerea reala a viatii simple si autentice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Positano, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Orasul Positano?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.