Vizualizezi pagina obiectivului turistic Orasul Ravello din Ravello, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ravello, Italia precum: adresa Orasul Ravello, cum ajung la Orasul Ravello, program Orasul Ravello, preturi Orasul Ravello, poze Orasul Ravello, localizare pe harta Orasul Ravello si alte detalii Orasul Ravello.

  • Locatie: Ravello, Coasta Amalfi, Italia

Orasul Ravello este situat chiar in mijlocul coastei Amalf,l a 365 de metri inaltime deasupra nivelului marii si cuprinde intreagul Golf Salerno. In Ravello te poti bucura de muzica, comori de arta si gradini cu vedere la infinitul Marii Tireniene. Fie ca asculti un concert de muzica clasica pe terasele de la Villa Rufolo, fie ca te pierzi pe cararile din gradina labirintica a Villei Cimbrone, fie ca degustati preparate ale bucatariei locale, toate sunt ingredientele unei destinatii populare in care frumusetea este la ea acasa precum si dragostea pentru arta si muzica.

Numai in ultimele doua secole, nume ilustre in muzica ca Wagner, Grieg, Rostropovich, Toscanini, Bernstein, in pictura Escher, Turner, Miro si scriitori chiar de mare calibru Lawrence Forster pana la Virginia Wolf au creat si au petrecut o parte din viata lor in Ravello.

Nu este o coincidenta faptul ca astazi in acest loc al oaspetilor de pe Coasta Amalfi, au loc mari evenimente culturale, cum ar fi Festivalul Ravello si concertele camerale organizate de Societatea de concerte Ravello, fapt ce i-a atras titulatura de Oras al Muzicii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ravello, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Orasul Ravello?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.