Vizualizezi pagina obiectivului turistic Padurea si Lacul Snagov din Snagov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Snagov, Romania precum: adresa Padurea si Lacul Snagov, cum ajung la Padurea si Lacul Snagov, program Padurea si Lacul Snagov, preturi Padurea si Lacul Snagov, poze Padurea si Lacul Snagov, localizare pe harta Padurea si Lacul Snagov si alte detalii Padurea si Lacul Snagov.

  • Locatie: Snagov, Ilfov, Romania

Padurea si lacul Snagov – reprezinta principalele puncte de atractie pentru locuitorii capitalei, fiind situate la 30 km nord de Bucuresti.

Padurea Snagov este un palc al vechilor Codrii Vlasiei, ce acopereau odinioara intreaga Campie Romana. O suprafata de 10 ha din padure a fost declarata rezervatie naturala, geobotanica si forestiera, Padurea este formata din numeroase exempare de stejari, frasini, tei care ating inaltimi de 30 de metri, dar si din exemplare rare de fag caucazian si frasin pufos.

In padure este amenajat un complex turistic cu hotel, restaurante, terenuri de sport si un camping cu locuri pentru corturi si casute.

Lacul Snagov se intinde pe o o suprafata de 5,75 kmp, are o lungime de 16 km si are o adancime de aproximativ 9 metri.Este cel mai important lac de agrement din jurul capitalei, fiind cel mai pitoresc dintre atractiile turistice din zona.

Aici s-au amenajat stranduri, baze nautice si debarcadere cu barci cu rame, cu motor si vaporase. Se pot practica diferite sporturi nautice, plimbari de agrement precum si pescuit.In aval este insula pe care se gaseste Manastirea Snagov.

Pe malurile lacului, in afara de stuf si papura creste si nufarul indian (lotusul), nuferi albi si galbeni. Diversitatea faunei piscicole atrage numerosi pescari amatori. Aici au fost pescuite exemplare care reprezinta adevarate recorduri: platica de 28 kg, somn de 150 kg, crap de 32 kg, stiuca de 16 kg.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Snagov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Padurea si Lacul Snagov?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.