Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Arhiepiscopal din Modena, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Modena, Italia precum: adresa Palatul Arhiepiscopal, cum ajung la Palatul Arhiepiscopal, program Palatul Arhiepiscopal, preturi Palatul Arhiepiscopal, poze Palatul Arhiepiscopal, localizare pe harta Palatul Arhiepiscopal si alte detalii Palatul Arhiepiscopal.

  • Locatie: Modena, Emilia-Romagna, Italia
  • Adresa: Corso Duomo, 34

In anul 1855, Modena a fost declarata resedinta Arhiepiscopiei de catre Papa Pius al IX-lea, ca un semn de recunostinta pentru Ducele Francesco V. Palatul Arhiepiscopal se afla situat intru-un areal cuprins intre Piazza Grande, Corso Duomo si Via Sant’Eufemia.

Palatul exista din secolul al 15-lea, a fost reconstruit in anul 1776, cel putin in partea care este adiacenta catedralei si care are in fata Piazza Grande. In timpul secolului al 15-lea au fost executate lucrari la comanda lui Sandonnini Boccaccio al carui bust se afla instalat pe unul din colturile cladirii mai vechi.

Alaturi de intrarea principala in palat se gasesc placate insemnele Papei in functie si al episcopului. De la balconul de deasupra portalului principal a aparut, la 4 iunie 1988, Papa Ioan Paul al II-lea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Modena, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Arhiepiscopal?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.