Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Borromeo d’Adda din Milano, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Milano, Italia precum: adresa Palatul Borromeo d’Adda, cum ajung la Palatul Borromeo d’Adda, program Palatul Borromeo d’Adda, preturi Palatul Borromeo d’Adda, poze Palatul Borromeo d’Adda, localizare pe harta Palatul Borromeo d’Adda si alte detalii Palatul Borromeo d’Adda.

  • Locatie: Milano, Lombardy, Italia

Palatul Borromeo d’Adda este situat pe Via Manzoni, districtul Porta Nuova si a fost reconstruit intre anii 1820-1825, in stil neoclasic, de catre arhitectul Jerome Arganini, la comanda marchizului d’Adda Phoebus. Fatada neoclasica contine trei portaluri pentru trei curti interioare clasice, dintre care cel mai mare este pozitionat central si este decorat cu coloane duble din granit roz, care sustin balconul primului etaj.

Cele 20 de ferestre ale fatadei sunt decorate cu frontoane triunghiulare si curbate, care alterneaza. Palatul este construit pe doua nivele si se incheie cu o cornisa. Blazonul familiei este aplicat in centrul frontonului, in partea lui cea mai inalta.

Frumosul si celebrul palat Borromeo d’Adda din Milano este o mostra frumoasa de arhitectura si subiect popular pentru vizitatori. O scara monumentala cu tavan boltit, sprijinit de coloane ionice, asigura accesul la interior spre nivelurile superioare. Camera de zi a apartamentului de sus a fost un loc de intalnire preferat pentru artistii si scriitorii vremii. Din pacate, vizitarea se face doar pe partea dinspre strada Manzoni, deoarece cladirea gazduieste acum resedinte private.

Adresa

  • Via Manzoni nr 39-45

Transport

  • Metrou: linia M3 (linia galbena) – statia Montenapoleone-Turati
  • Tramvai: 1,2,20
  • Autobuz: 61, 94

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Milano, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Borromeo d'Adda?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.