Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Bursei din Porto, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Porto, Portugalia precum: adresa Palatul Bursei, cum ajung la Palatul Bursei, program Palatul Bursei, preturi Palatul Bursei, poze Palatul Bursei, localizare pe harta Palatul Bursei si alte detalii Palatul Bursei.

  • Locatie: Porto, Norte, Portugalia
  • Adresa: Rua Ferreira Borges Ribeira
  • Telefon: 223 399 000
  • Program: 9am-6.30pm Mai-Sep, 9am-1pm & 2-5.30pm Oct-Apr

Palatul Bursei din Porto este o constructie pompoasa, datand din secolul 19, cu o fatada in stil neoclasic. Ea reprezinta vechea bursa de valori, ce a fost ridicata pentru a-i impresiona si a le castiga increderea investitorilor europeni. Interiorul aduce a palat regal, in special splendida sala araba, o camera ovala care imprumuta stralucirea Palatului Alhambra din Granada. Acum se cheama ´mare sala de receptie, unde se aduna doar sefi de state si alte personalitati care viziteaza orasul.

O alta sala demna de toate aprecierea este Pátio das Nações, luminata de un hublou gigant, un stralucit exemplu de arhitectura in fier forjat. Aici se gasesc steagurile tarilor care au intretinut relatii comerciale cu Portugalia de-a lungul vremii. Tot aici se gaseste si o remarcabila scara in spirala, strajuita de doua candelabre din bronz.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Porto, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Bursei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.