Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Christiansborg din Copenhaga, Danemarca. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Copenhaga, Danemarca precum: adresa Palatul Christiansborg, cum ajung la Palatul Christiansborg, program Palatul Christiansborg, preturi Palatul Christiansborg, poze Palatul Christiansborg, localizare pe harta Palatul Christiansborg si alte detalii Palatul Christiansborg.

  • Locatie: Copenhaga, Sjalland island, Danemarca
  • Adresa: Slotsholmen

Palatul Christiansborg este, in ziua de azi, cea mai importanta cladire din Danemarca. Palatul este centrul democratiei daneze, fiind sediul Folketinget (Parlamentul Danez), sediul Curtii Supreme de Justitie, biroul Primului Ministru, Camerele Regale de Receptie, Complexul Regal de Calarie si Grajdurile Regale.

Christiansborg este situat pe mica Insula a Palatului (Slotsholmen) si, pentru aproape o mie de ani, acesta a fost sediul Parlamentului si a suveranilor inca de pe vremea arhiepiscopului Absalon, din secolul 12. El a ridicat primul palat pe Slottsholmen, care a rezistat peste 200 de ani, pana cand a fost demolat de orasele hanseatice.

De-a lungul secolelor ce au urmat, regii au fost incoronati si cununati in palatele regale din acest loc, palate care au fost construite, arse din temelii si reconstruite din nou. Ultimul incediu a fost in anul 1884. Palatul pe care il vedem in ziua de azi a fost ridicat la inceputul secolului 20 (1907-1928), pe ruinele fostelor palate, dupa proiectul baroc al arhitectului Thorvald Jorgensen. Parti din palat sunt deschise publicului, cum ar fi camerele de receptie, ruinele, muzeul teatrului regal si altele.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Copenhaga, Danemarca? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Christiansborg?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.