Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul de Justitie din Zadar, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zadar, Croatia precum: adresa Palatul de Justitie, cum ajung la Palatul de Justitie, program Palatul de Justitie, preturi Palatul de Justitie, poze Palatul de Justitie, localizare pe harta Palatul de Justitie si alte detalii Palatul de Justitie.

  • Locatie: Zadar, Croatia

Noua cladire a Palatului de Justitiei din Zadar a fost construita intre anii 1902-1904, de compania vieneza ‘Union’, dupa proiectul inginerului Spinler din Graz si executata sub supravegherea inginerului Riccardo Fontana. Intreaga cladire a fost construita in stil rustic. Intrarea centrala are trei portaluri arcuite mari, un basorelief cu un cap de femeie – personificarea intelepciunii si a justitiei in figura zeitei Atena.

Balconul de deasupra intrarii are trei ferestre deosebit de frumoase si este sustinut de patru console puternice, decorate cu frunze de acant. Stalpii salii si scara mare sunt din piatra din Pučišće, de pe insula Brač, iar sala principala este deosebit de impresionanta, cu un plafon foarte mare decorat cu alb si placat cu aur. Intreaga lucrare, precum si mobilierul, au fost realizate de doua companii (una din Graz si cea de-a doua din Viena).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zadar, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul de Justitie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.