Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Episcopal din Curtea de Arges, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Curtea de Arges, Romania precum: adresa Palatul Episcopal, cum ajung la Palatul Episcopal, program Palatul Episcopal, preturi Palatul Episcopal, poze Palatul Episcopal, localizare pe harta Palatul Episcopal si alte detalii Palatul Episcopal.

  • Locatie: Curtea de Arges, Arges, Romania

Palatul Episcopal din Curtea de Arges este resedinta Episcopiei Argesului si Muscelului. Palatul a fost construit in stil german, prevazut in mijloc cu un paraclis cu un turn clopotnita, in anul 1896, la comanda Regelui Carol I al Romaniei, in spatele Bisericii Episcopale, pe partea dreapta a parcului. Paraclisul adaposteste moastele Sfintei Mucenite Filofteia.

Initial, palatul a fost folosit ca resedinta regala de vara. Sala de receptii poarta numele de Sala Mesterului Manole, ale carei pereti sunt impodobiti la partea superioara cu picturi care redau in imagini legenda iscusitului constructor pe o lungime de 40 m. Picturile au fost realizate de pictorul francez Andre Lecomte du Nouy, cel care a realizat si restaurarea Manastirii Argesului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Curtea de Arges, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Episcopal?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.