Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Festivalurilor si Congreselor din Cannes, Franta. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cannes, Franta precum: adresa Palatul Festivalurilor si Congreselor, cum ajung la Palatul Festivalurilor si Congreselor, program Palatul Festivalurilor si Congreselor, preturi Palatul Festivalurilor si Congreselor, poze Palatul Festivalurilor si Congreselor, localizare pe harta Palatul Festivalurilor si Congreselor si alte detalii Palatul Festivalurilor si Congreselor.

  • Locatie: Cannes, Coasta de Azur, Franta
  • Adresa: blvd de la Croisette Baie de Cannes, 06403
  • Website: www.palaisdesfestivals.com
  • Telefon: tel, info: 04 93 39 01 01
  • Pret: variaza in functie de eveniment

Palatul Festivalurilor si Congreselor a fost finalizat in 1982 si ofera activitati pe tot parcursul anului. Palatul ofera 25.000 de metri patrati pentru expozitii, precum si numeroase camere si 18 sali dotate cu sisteme de sunet si iluminare sofisticate. Palais des Festivals este o cladire moderna de culoarea nisipului, care gazduieste evenimente, cum ar fi targul international de muzica MIDEM, MIPTV (International Television Market Program) si renumitul Festival de Film de la Cannes.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cannes, Franta? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Festivalurilor si Congreselor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Palais des Festivals et des Congrès este locul de desfășurare al Festivalului de Film de la Cannes. Proiectată de arhitecții Bennett și Druet, clădirea a fost finalizată în 1982 și este utilizată pentru evenimente, conferințe, concerte muzicale și festivaluri pe tot parcursul anului.
Palais des Festivals este un complex impresionant de clădiri, care include numeroase auditoare cu sisteme de sunet și iluminare de ultimă generație. Un proiect de modernizare a fost finalizat în 2015, care a inclus îmbunătățiri la faimoasa scară de intrare și la scaunele din Grand Auditorium Louis Lumiere. Foaierul a fost, de asemenea, renovat; acum este mai luminos și mai spațios.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 6 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.