Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Gabrielis din Korcula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Korcula, Croatia precum: adresa Palatul Gabrielis, cum ajung la Palatul Gabrielis, program Palatul Gabrielis, preturi Palatul Gabrielis, poze Palatul Gabrielis, localizare pe harta Palatul Gabrielis si alte detalii Palatul Gabrielis.

  • Locatie: Korcula, Korcula, Croatia

Palatul Gabrielis din Korcula este construit in stil renascentist inca din secolul al 16-lea. Locatia este o cladire de P+2 etaje, cu subsol si mansarda, executata de mesteri locali, ce a apartinut bogatei familii omonime. Imobilul este utilizat ca muzeu al orasului din anul 1957. La un moment dat, parterul a adapostit un magazin si depozite, in timp ce etajele de sus au fost folosite in scopuri rezidentiale.

Fatada principala, cea de est, are ferestre executate cu un stil aparte, facute cu pricepere. La parter, pe langa portalul marginit de un cadru mare, exista inca trei usi. De la ferestrele mari cu sprosuri bipartite dispuse simetric, fatada mai prezinta si un balcon bogat decorat. Pe balcon, in cadrele ferestrelor si in colturile cladirii, exista blazonul in relief al familiei Gabrielis. Interioarele palatului au fost adaptate scopului pentru care a fost folosit.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Korcula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Gabrielis?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.