Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Immacolatella din Napoli, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Napoli, Italia precum: adresa Palatul Immacolatella, cum ajung la Palatul Immacolatella, program Palatul Immacolatella, preturi Palatul Immacolatella, poze Palatul Immacolatella, localizare pe harta Palatul Immacolatella si alte detalii Palatul Immacolatella.

  • Locatie: Napoli, Campania, Italia

Palatul Immacolatella este un edificiu construit in stil baroc, finalizat in anul 1740, dupa planurile lui Domenico Antonio Vaccaro (pictor, arhitect, sculptor), in partea de vest a portului Napoli, la comanda lui Carol al III-lea de Spania. Palatul a fost construit pe un dig, in fata portului mic, si alipit de biserica Santa Maria del Portosalvo. Zona de nord a complexului a fost completata in anul 1930.

Palatul si-a luat numele de la statuia care il incoroneaza – Immacolata (Neprihanita Zamislire) – opera sculptorului Francesco Pagano, situata pe aticul acoperisului, deasupra intrarii. In apropierea palatului s-a aflat o fantana care a fost mutata pe alt amplasament datorita lucrarilor de sistematizare a portului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Napoli, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Immacolatella?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.