Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Imperial din Tokyo, Japonia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tokyo, Japonia precum: adresa Palatul Imperial, cum ajung la Palatul Imperial, program Palatul Imperial, preturi Palatul Imperial, poze Palatul Imperial, localizare pe harta Palatul Imperial si alte detalii Palatul Imperial.

  • Locatie: Tokyo, Tokyo Prefecture, Japonia
  • Adresa: Kōkyo
  • Transport - tren: Tokyo, exit D2
  • Website: www.sankan.kunaicho.go.jp
  • Telefon: 03 3213-1111

Palatul Imperial din Tokyo este resedinta imparatilor japonezi. Functioneaza si ca centru administrativ si muzeu pentru a prezenta arta si istoria Japoniei. Palatul este construit pe ruinele unor castele mai vechi care au fost distruse de incendii sau razboaie, iar arhitectii au onorat trecutul prin implementarea elementelor de design specifice unor ere diferite in palatul modern. Noul palat este inconjurat de gradini traditionale japoneze si dispune de multe camere si receptii pentru a primi oaspetii si publicul.

Palatul Imperial din Tokyo este construit pe locul fostului castel Edo. Aria totala, incluzand gradinile, este de 3,41 kilometri patrati. In timpul boom-ului imobiliar din Japonia anilor 1980, terenurile palatului erau considerate mai scumpe decat proprietatile din California, SUA. Palatul modern Kyuden se afla in vechiul Nishinomaru, in timp ce resedinta imparatului si imparatesei este situata in Gradinile Fukiage.

Palatul este in general inchis publicului, cu exceptia Gradinilor din Est. In fiecare an, pe 2 ianuarie si de ziua de nastere a imparatului, publicul are voie sa intre prin Nakamon (poarta interioara) si sa se adune in Kyuden Totei Plaza, in fata salii Chowaden. Acolo isi face aparitia la un balcon familia regala, iar imparatul tine un discurs scurt in fata multimii, dorindu-i sanatate si binecuvantare. De asemenea, in fiecare an, pe 1 ianuarie, are loc la palat o conventie de poezie, numita Utakai Hajime.

Vechile cartiere Honmaru, Ninomaru, si Sannomaru alcatuiesc acum Gradinile din Est ale Palatul Imperial din Tokyo, o zona deschisa publicului si care contine cladiri administrative. Parcul Kitanomaru se afla in zona de nord si reprezenta granita de nord a fostului castel Edo. Parcul este public si aici se afla si sala Nippon Budokan. In partea de sud se afla gradinile exterioare ale palatului (Kokyo-gaien), care sunt si un parc public.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tokyo, Japonia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Imperial?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.