Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Jadran din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Palatul Jadran, cum ajung la Palatul Jadran, program Palatul Jadran, preturi Palatul Jadran, poze Palatul Jadran, localizare pe harta Palatul Jadran si alte detalii Palatul Jadran.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Palatul Jadran (Adria), un alt simbol al puterii maritime in Rijeka, este sediul central al Jadrolinija, compania de transport maritim. Cladirea a fost proiectata de arhitectul Franjo Matijašič si a fost construita in stil renascentist intre anii 1884-1897 de Giacomo Zammatti pentru compania de transport maritim ‘Adria’ si a fost finantata de capitalul maghiar si american.

Cladirea ‘Adria’ (numit acum cladirea ‘Jadran’) este situata pe un loc frumos. Una dintre fatadele monumentale domina intregul port, in timp ce cealalta domina Piata Jadran. Fatada dinspre mare este decorata cu coloane corintice impunatoare si statui ce intruchipeaza marinari (un capitan, un carmaci, un masinist si un pilot), iar pe partea dinspre piata este decorata cu simbolurile celor patru continente (o femeie din Japonia, Egipt, India si Europa). Aceste sculpturi extraordinare sunt opera lui Sebastian Bonomio.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Jadran?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.