Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Kucuksu din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Palatul Kucuksu, cum ajung la Palatul Kucuksu, program Palatul Kucuksu, preturi Palatul Kucuksu, poze Palatul Kucuksu, localizare pe harta Palatul Kucuksu si alte detalii Palatul Kucuksu.

  • Locatie: Istanbul, Turcia
  • Adresa: Küçüksu Caddesi Beykoz
  • Transport - autobuz: Küçüksu
  • Telefon: 216-332 3303
  • Pret: intrare TL5
  • Program: 9.30am-4pm Mar, mie & Vin-Sam

Palatul Kucuksu este situat pe malul asiatic al Bosforului, intre Fortareata Anatoliana si Podul Fatih Sultan, in cartierul Kucuksu, Beykoz. Micul palat a fost folosit pe timp de vara si pentru vanatoare. Avandu-i ca arhitecti pe Garabet Amira Balyan si fiul sau Balyan Nigogayos, palatul a fost construit la comanda sultanului Abdul Mejid I, in stil neo-baroc. Lucrarile de constructie s-au finalizat in anul 1857.

Cladirea se compune din doua etaje si parter, pe o baza de 15m x 27m. Subsolul a fost ocupat cu bucataria, camara si camerele slujitorior. Camerele cu seminee din marmura italiana si podele aidoma caselor taranesti, sunt dispuse pe colturi de-a lungul unui hol central si au candelabre de cristal din Boemia, perdele, tapiteria mobilei si covoarele tesute in Hereke. Interiorul este decorat cu picturi si obiecte de arta de catre decoratorul Sechan. Gradinile palatului sunt inconjurate cu balustrade din fier forjat cu poarta la fiecare din cele patru laturi. Din anul 1944, palatul este muzeu.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Kucuksu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.