Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Lobkowicz din Praga, Cehia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Praga, Cehia precum: adresa Palatul Lobkowicz, cum ajung la Palatul Lobkowicz, program Palatul Lobkowicz, preturi Palatul Lobkowicz, poze Palatul Lobkowicz, localizare pe harta Palatul Lobkowicz si alte detalii Palatul Lobkowicz.

  • Locatie: Praga, Cehia
  • Adresa: Jiřská 3
  • Website: www.lobkowicz.cz
  • Telefon: 233 312 925
  • Pret: adult/redus/familie 275/200/690Kč
  • Program: 10.30am-6pm

Mult laudatul Palat Lobkowicz face parte din complexul Castelului Praga. Dupa 40 de ani de guvernare comunista si inca 12 ani de incercari de redobandire a acestuia, familia Lobkowicz a recastigat, in sfarsit, dreptul de proprietate asupra palatului, in anul 2002. A urmat restaurarea si, acum, palatul este deschis publicul ca muzeu, avand si o camera istorica pentru concerte clasice.

Muzeul urmareste istoria pamanturilor cehe si a oamenilor sai, continand exponate din colectiile particulare extinse ale familiei Lobkowicz. Printre numeroasele posesiuni ale acestei familii unice se afla capodopere ale unor pictori precum Canaletto, Brueghel cel Batran, Velazquez si altii, o colectie de arme, instrumente muzicale si manuscrise muzicale rare ale lui Mozart sau Beethoven.

Palat Lobkowicz a fost construit la mijlocul secolului 16 de catre nobilul ceh Jaroslav de Pernštejn si a fost numit initial Palatul Pernštejn. De-a lungul secolelor, palatul a jucat un rol important in cele mai importante evenimente istorice ale Boemiei. De exemplu, in anul 1618, atunci cand rebelii protestanti i-au aruncat pe ministrii catolici de la ferestrele Castelului Praga, cei care au supravietuit caderii s-au refugiat in Palatul Lobkowicz din apropiere.

Palatul a suferit mai multe modificari, dar, din fericire, toate perioadele din istoria sa arhitecturala mai pot fi observate. De remarcat capela palatului si camerele de receptie magnifice: Sala de Marmura, Camera Balconului si Sala de Concerte. Sala de Concerte este folosita, astazi, pentru concerte de muzica clasica, care se desfasoara la orele pranzului. In timpul vizitei va puteti relaxa la o bautura in cafeneaua palatului, care ofera si privelisti minunate asupra orasului, din balconul sau.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Praga, Cehia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Lobkowicz?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.