Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul lui Diocletian din Split, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Split, Croatia precum: adresa Palatul lui Diocletian, cum ajung la Palatul lui Diocletian, program Palatul lui Diocletian, preturi Palatul lui Diocletian, poze Palatul lui Diocletian, localizare pe harta Palatul lui Diocletian si alte detalii Palatul lui Diocletian.

  • Locatie: Split, Croatia
  • Adresa: Obala hrvatskog narodnog preporoda

Palatul lui Diocletian din Split a fost construit de imparatul roman Diocletian pentru a-i servi ca loc de retragere la batranete. El si-a trait varsta de pensionare in acest palat avand grija de gradinile sale de legume. Dupa ce romanii au parasit locul, Palatul a ramas gol pentru mai multe secole. In secolul 7 rezidentii din apropiere s-au refugiat in palatul fortificat pentru a scapa de barbarii invadatori. De atunci, palatul a fost ocupat de casele si magazinele rezidentilor construite in subsolul palatului sau chiar in zidurile sale. Astazi, multe restaurante si magazine si unele case pot fi intalnite in continuare in interiorul zidurilor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Split, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul lui Diocletian?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.