Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul lui Ibrahim Pasa din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Palatul lui Ibrahim Pasa, cum ajung la Palatul lui Ibrahim Pasa, program Palatul lui Ibrahim Pasa, preturi Palatul lui Ibrahim Pasa, poze Palatul lui Ibrahim Pasa, localizare pe harta Palatul lui Ibrahim Pasa si alte detalii Palatul lui Ibrahim Pasa.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Palatul lui Ibrahim Pasa, vizir al lui Suleyman Magnificul, casatorit cu sora acestuia Hatice Sultan, este situat in Piata Sultanahmet din Istanbul. Palatul este unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura civila otomana din secolul al 16-lea si se pare ca a fost construit in timpul domniei lui Baiazid al II-lea, care a domnit intre anii 1481-1512. Dupa strangularea lui Ibrahim Pasa in anul 1536, palatul a fost folosit de alti viziri. In anii republicii a avut destinatii diverse (sediu de ambasada, cazarma, atelier de croitorie, penitenciar, spatiu de depozitat). O parte din cladirile palatului au adapostit arhivele Ministerului Justitiei intre anii 1938-2012. Astazi o parte din palat a fost demolata, iar o alta adaposteste Muzeul de Arta Turca si Islamica.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul lui Ibrahim Pasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.