Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Medici din Livorno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Livorno, Italia precum: adresa Palatul Medici, cum ajung la Palatul Medici, program Palatul Medici, preturi Palatul Medici, poze Palatul Medici, localizare pe harta Palatul Medici si alte detalii Palatul Medici.

  • Locatie: Livorno, Toscana, Italia

Vechea cladire a Palatului Medici din Livorno, este astazi cazarma ‘G. Russo’ Guardia di Finanza si este situata vis a vis de Fortezza Vecchia. Palatul a fost construit in anul 1543, pe situl unei foste biserici, la comanda Marelui Duce Ferdinand I de Medici, in afara fortului, peste santul defensiv (canalul Medici).

De-a lungul timpului in Palatul Medici au functionat: Comisariatul de Razboi si de Aparare Marina, Biroul Cladirilor Regale si Politia Financiara. Cladirea palatului, care pastreaza si azi specificul constructiei originale, este una dintre cele mai vechi cladiri rezidentiale din Livorno. Lumea moderna isi face simtita prezenta in apropierea lui, prin Podul Trinita, care face legatura intre palat si Fortezza Vecchia.

Pe fatada Palatului Ducal se remarca balconul de la primul etaj. Elemente de ardezie marcheaza extremitatile cladirii, in timp ce altele decoreaza ferestrele. Acestea deosebesc Palatul Medici de Bastionul Medici, astazi Hotelul Grand Duca, care are fatada din caramida rosie, culoarea dominanta a fortificatiilor si bastioanelor din Fortezza Vechia.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Livorno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Medici?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.