Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Primariei din Livorno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Livorno, Italia precum: adresa Palatul Primariei, cum ajung la Palatul Primariei, program Palatul Primariei, preturi Palatul Primariei, poze Palatul Primariei, localizare pe harta Palatul Primariei si alte detalii Palatul Primariei.

  • Locatie: Livorno, Toscana, Italia

Palatul Primariei este sediul istoric al municipiului Livorno. Acesta este situat pe partea din spate a Palazzo Grande si are vedere spre piata care, inainte de Al Doilea Razboi Mondial, se afla in fata Catedralei San Francesco. Astazi Piazza Grande este separata de Palazzo Comunale si Piata Primariei (terenul din fata Primariei) de Palazzo Grande. Pe langa acesta in piata se mai afla Palazzo Granducale (azi sediul Administratiei orasului Livorno), Palazzo Dogana (Palatul Vamii) si Camera de Comert.

Palatul Primariei din Livorno a fost construit in anul 1720, de catre arhitectul Giovanni Fantasia, in fosta Piazza delle Armi, azi Piazza Grande. Grav avariata de cutremurul din anul 1742, cladirea a fost reconstruita in intregime in anul 1745, atunci cand i s-a adaugat o scara dubla monumentala de catre arhitectul Bernardino Ciurini. In timp, palatul a fost extins (1867) si restaurat (1929) pentru a servi functiei Primarului. Bombardamentele celui de-al Doilea Razboi Mondial au distrus o aripa a cladirii si scara de la intrare. Palatul a fost restaurat si deschis in anul 1949, ramanand un monument deosebit al orasului. Cladirii i-a fost adaugat un turn cu clopot pentru a anunta momente importante din viata orasului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Livorno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Primariei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.