Vizualizezi pagina obiectivului turistic Palatul Regal din Pisa, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pisa, Italia precum: adresa Palatul Regal, cum ajung la Palatul Regal, program Palatul Regal, preturi Palatul Regal, poze Palatul Regal, localizare pe harta Palatul Regal si alte detalii Palatul Regal.

  • Locatie: Pisa, Toscana, Italia

Palatul Regal din Pisa se afla pe strada Lungarno Antonio Pacinotti, la numarul 46. Palatul a fost construit intre anii 1583-1587, prin ordin al Marelui Duce Francesco I de Medici. A fost proiectat de catre arhitectul florentin Bernardo Buontalenti. Cladirea se afla intr-o zona de prestigiu din Pisa, unde deja in secolul al 10-lea se afla resedinta marchizului de Tuscia. In noua cladire au fost incluse unele cladiri existente, inclusiv turnul numit ‘Vergadoro’, care a apartinut importantei familii Gaetani.

Pentru a face loc noului complex arhitectural adiacent la Piazza Carrara au fost distruse magazine si chiar o biserica. Intre secolul al 18-lea si al 19-lea, palatul a continuat sa indeplineasca functia de resedinta obisnuita a Marilor Duci de Toscana.

Aspectul actual al cladirii este rezultatul extinderii succesive si renovarilor ce au avut loc. Astazi cladirea adaposteste colectiile Muzeului National al Palatul Regal din Pisa. Muzeul expune, pe langa bunurile care au apartinut familiilor ce au locuit aici, obiecte variind de la mobila si tapiterii, la armuri si opere de arta (portrete si alte picturi) create de Rafael, Antonio Canova sau Rosso Fiorentino, pentru a numi doar cativa.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pisa, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Palatul Regal?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.