Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul Eduardo VII din Lisabona, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lisabona, Portugalia precum: adresa Parcul Eduardo VII, cum ajung la Parcul Eduardo VII, program Parcul Eduardo VII, preturi Parcul Eduardo VII, poze Parcul Eduardo VII, localizare pe harta Parcul Eduardo VII si alte detalii Parcul Eduardo VII.

  • Locatie: Lisabona, Portugalia
  • Adresa: Alameda Edgar Cardoso Rato
  • Pret: intrarea libera
  • Program: rasarit-apus

Parcul Edward VII, numit dupa monarhul britanic Edward VII, care a vizitat orasul in anul 1903 pentru a consolida alianta anglo-portugheza, este cel mai mare parc central din Lisabona. Parcul este situat la nord de monumentul Marchizului de Pombal, in continuarea Avenida Libertades. Pana la vizita lui Edward VII, parcul s-a numit Libertades. Pe dreapta parcului, in sensul de mers spre monumentul Revolutiei de la 25 Aprilie 1974 (care incheie extrema nordica a parcului in punctul cel mai inalt) se afla Pavilionul Lopes Carlos.

In parc se gasesc doua sere (una cu vegetatie exotica si alta cu plante tropicale (Estufas Fria)), iaz, statui, un restaurant cu bar si cafenea. Parcul gazduieste anual Targul de carte. In punctul cel mai de nord al parcului se afla un catarg care arboreaza steagul Portugaliei. Parcul ocupa 26 de hectare pe o panta la nord de Piata Pombal, acoperite de casete simetrice de verdeata si o varietate de plante.

Parcul este impartit in trei sectiuni, cu o zona centrala de iarba cu garduri vii cu model geometric si doua gradini amenajate pe fiecare parte. In partea de nord-est a parcului se afla o gradina mica, dar plina de culoare, infrumusetata cu un numar de statui. Zona de vest a parcului contine un iaz cu pesti si un complex interesant de sere, cunoscut sub numele de Estufa Fria.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lisabona, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul Eduardo VII?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.