Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul Muzeului National al Agriculturii din Slobozia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slobozia, Romania precum: adresa Parcul Muzeului National al Agriculturii, cum ajung la Parcul Muzeului National al Agriculturii, program Parcul Muzeului National al Agriculturii, preturi Parcul Muzeului National al Agriculturii, poze Parcul Muzeului National al Agriculturii, localizare pe harta Parcul Muzeului National al Agriculturii si alte detalii Parcul Muzeului National al Agriculturii.

  • Locatie: Slobozia, Ialomita, Romania

Parcul Muzeului National al Agriculturii se afla pe bulevardul Matei Basarab nr 10, Slobozia si ocupa o suprafata de 2,4 ha din fata muzeului. In parc se gasesc peste 55 de specii dendrologice. In coltul de sud-vest al parcului se afla biserica din lemn Poiana. In preajma bisericii se afla insemne funerare, pietre de mormant si cruci, ca un adevarat cimitir, si elemente de inventar gospodaresc (colaci de fantana), care intregesc zestrea parcului si reprezinta cultura materiala a unui sat din Baraganul ialomitean.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slobozia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul Muzeului National al Agriculturii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.