Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul National Amboseli din Kenya. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Kenya precum: adresa Parcul National Amboseli, cum ajung la Parcul National Amboseli, program Parcul National Amboseli, preturi Parcul National Amboseli, poze Parcul National Amboseli, localizare pe harta Parcul National Amboseli si alte detalii Parcul National Amboseli.

  • Locatie: Kenya

Parcul National Amboseli este locul in care se afla cel mai inalt varf din Africa, muntele Kilimanjaro, ceea ce-l face a doua cea mai populara destinatie turistica din Kenya, dupa rezervatia Masai Mara. Amboseli contine, de asemenea, cinci habitate salbatice diferite, incluzand albia lacului Amboseli, izvoarele de sulf inconjurate de mlastini, campii deschise, paduri si zone de tufise de maracini.

Zona din jurul parcului Amboseli este casa a numeroase comunitati de Masai, precum si a sase ferme comunale de grup. Parcul este recunoscut pentru turmele mari de elefanti iar cei care doresc sa vada pasari se vor bucura de o vizita in zona impadurita. Alte animale salbatice intalnite aici sunt leul, ghapardul, girafa Masai, elanul de Africa, cerbul de apa, impala si gazela. O vizita la Mlastina Enkongo Narok garanteaza o varietate de pasari si activitati ale faunei salbatice.

In anul 1883, Joseph Thomson a fost primul european care a patruns in terioriul Masailor, cunoscut sub numele de Embosel (care inseamna ‘praf’ in limba Maasai). Numele portretizeaza o imagine exacta a climatului uscat si fierbinte. Precipitatiile neregulate de-a lungul anului aprope ca au secat lacul Amboseli, dar, dupa ploile abundente din anii 90, nivelul apei a crescut din nou. Aceste ploi au cauzat inundatii pe portiuni mari din parcul national Amboseli dar acest lucru a creat, de asemenea, un peisaj mult mai verde.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Kenya? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul National Amboseli?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.