Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul National Muntele Kenya din Kenya. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Kenya precum: adresa Parcul National Muntele Kenya, cum ajung la Parcul National Muntele Kenya, program Parcul National Muntele Kenya, preturi Parcul National Muntele Kenya, poze Parcul National Muntele Kenya, localizare pe harta Parcul National Muntele Kenya si alte detalii Parcul National Muntele Kenya.

  • Locatie: Kenya

Parcul National Muntele Kenya domina campiile inalte centrale, continand un lant muntos format acum 2-3 milioane de ani in urma unor eruptii vulcanice. Flora si fauna variaza in functie de altitudinea muntelui Kenya. Padurile uscate montane se intalnesc pe versantii mai mici in inaltime, apoi o padure deasa de bambus face trecerea catre padurea superioara cu copaci mai mici, situata la aproximativ 2500 de metri altitudine.

Muntele Kenya detine trei varfuri: Batian, cel mai inalt, Nelion si Lenana. Piscurile sunt, intotdeauna, acoperite cu zapada si ghetari. Lenana este considerat cel mai usor de escaladat, desi vremea imprevizibila si altitudinea ridicata iau multi alpinisti prin surprindere. Nelion este mai mic decat Batian, dar mai dificil de urcat. Centurile de padure din Parcul National Muntele Kenya gazduiesc diferite animale si plante. Fauna cuprinde maimute alb-negre Colobus si Sykes, antilope, bivoli, elefanti, babuini, rinoceri negri, cerbi de apa, leoparzi, hiene si altele.

Deschis vizitatorilor in decembrie 1949, Parcul National Muntele Kenya beneficiaza de peisaje spectaculoase, cu lacuri, ghetari, piscuri de munte si izvoare minerale naturale. Vizitatorii se pot bucura de observarea faunei salbatice sau pot participa la expeditii pe munte.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Kenya? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul National Muntele Kenya?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.