Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul Natural Comana din Comana, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Comana, Romania precum: adresa Parcul Natural Comana, cum ajung la Parcul Natural Comana, program Parcul Natural Comana, preturi Parcul Natural Comana, poze Parcul Natural Comana, localizare pe harta Parcul Natural Comana si alte detalii Parcul Natural Comana.

  • Locatie: Comana, Giurgiu, Romania

Parcul Natural Comana este cea mai mare arie protejata din zona de sud a Romaniei care se intinde pe 25.000 de hectare si ocupa locul II ca biodiversitate la nivelul intregii tari, dupa Delta Dunarii.

Se remarca prin numeroase ecostiteme naturale (balta Comana, paduri, pajisti) cu o mare diversitate, tipice pentru zona de campie sudica, cu puternice caractere specifice, alternate cu terenuri umede, agricole, asezari rurale, in care se desfasoara activitati traditionale.

In Parcul Comana se pot gasi si numeroase exemplare de arbori ocrotiti, precum exemplare de par salbatic cu dimensiuni si varste deosebit de mari, alaturi de specii de stejar, frasin, ulm si arin.

Aici vietuiesc 141 de specii de pasari, din care 71 protejate international, 13 specii de pesti identificate pentru studii, 31 specii de mamifere, 8 specii de reptile, 8 de amfibieni si peste 200 de specii de specii de plante (bujor, ghimpe si margaritar).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Comana, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul Natural Comana?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.