Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul natural Putna din Vrancea din Lepsa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lepsa, Romania precum: adresa Parcul natural Putna din Vrancea, cum ajung la Parcul natural Putna din Vrancea, program Parcul natural Putna din Vrancea, preturi Parcul natural Putna din Vrancea, poze Parcul natural Putna din Vrancea, localizare pe harta Parcul natural Putna din Vrancea si alte detalii Parcul natural Putna din Vrancea.

  • Locatie: Lepsa, Vrancea, Romania

Parcul Natural Putna din Vrancea se afla in partea central-nord-vestic a Muntilor Vrancei, din Carpatii de Curbura, intanzandu-se pe o suprafata de 38.204 hectare, aproximativ 41,32 % din suprafata montana a judetului Vrancea.

Parcul Natural Putna a fost infiintat pentru a proteja si conserva ansamblurile peisagistice cu o mare diversitate biologica, precum si cele care incurajeaza activitatile stiintifice si educationale.

In parcul natural se ajunge pe drumul national DN2d, care face legatura intre Focsani si Targu Secuiesc, traversand localitatile Tulnici, Lepsa si Gresu, precum si din drumul dinspre Targu Secuiesc si Comandau si in continuare pe drumurile forestiere de pe versantii apuseni ai masivelor Goru si Lacauti.

Exista posibilitatea efectuarii a numeroase trasee turistice marcate, ce se inscriu pe principalele cursuri de ape sau in cele mai insemnate masive montane, atingand obiectivele definitorii de atractie.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lepsa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul natural Putna din Vrancea?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.