Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul Tineretului din Slobozia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slobozia, Romania precum: adresa Parcul Tineretului, cum ajung la Parcul Tineretului, program Parcul Tineretului, preturi Parcul Tineretului, poze Parcul Tineretului, localizare pe harta Parcul Tineretului si alte detalii Parcul Tineretului.

  • Locatie: Slobozia, Ialomita, Romania

Situat in imima Baraganului ialomitean, municipiul Slobozia se poate lauda cu tilul de ‘cel mai verde oras din Baragan’, primit cu 3-4 ani in urma. Orasul dispune de un areal ocupat de spatii verzi, extrem de bogat. Printre ele se afla si cel mai vizitat parc din oras Parcul Tineretului, a carui suprafata initiala de 15,6 ha (1970) a fost extinsa cu inca 10,84 ha. Parcul este locul preferat de relaxare al adolescentilor si tinerilor generatiei in blue jeans.

In Parcul Tineretului din Slobozia se afla amplasata Catedrala Episcopala, iar la capatul promenadei care intregeste esplanada din fata ei, se afla monumentul inchinat eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial. Ecoparcul slobozean dispune de o retea de iluminat pe baza de panouri fotovoltaice, precum si de un sistem de irigatii pentru flori si gazon. Parcul Tineretului din Slobozia gazduieste lucrari ale sculptorului Gheorghe Dobre si expozitii de sculptura in aer liber ale masteranzilor, doctoranzilor si studentilor de la Facultatea de Arte din Bucuresti si Timisoara, care isi etaleaza talentul aici.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slobozia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul Tineretului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.