Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parque da Pena din Sintra, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sintra, Portugalia precum: adresa Parque da Pena, cum ajung la Parque da Pena, program Parque da Pena, preturi Parque da Pena, poze Parque da Pena, localizare pe harta Parque da Pena si alte detalii Parque da Pena.

  • Locatie: Sintra, Portugalia
  • Adresa: la sud de Sintra
  • Telefon: 219 237 300
  • Pret: adult/sub 5ani/redus: €5/gratuit/3; bilet combinat cu Palácio Nacional da Pena €11/9
  • Program: 9.30am-8pm Mai-Sep, 10am-6pm Sep-Apr

Ferdinand von Coburg-Koháry este cel gratie caruia a luat fiinta Parque da Pena, de jur imprejurul castelului Palacio Nacional da Pena. (Parcul este inchis pe timpul noptii; pentru a intra cu masina trebuie platita o suma modica, insa, la fel de bine, aceasta poate fi parcata in spatiile special amenajate din incinta castelului, fara nicio taxa suplimentara). Pe intregul domeniu, care se intinde pe o suprafata de aproape 200 ha, se gasesc mai bine de 400 de specii de arbori si arbusti, printre care se numara si ferigile; primavara locul capata un farmec deosebit, odata cu inflorirea cameliilor, trandafirilor de munte si azaleelor.

Se poate merge cu masina mai departe, pana la Cruz Alta (540 m), cel mai inalt punct din Serra de Sintra (1522), marcat printr-o cruce in piatra, care ofera o splendoare de panorama catre Palácio da Pena si catre imprejurimi, pana la marginea Lisabonei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sintra, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parque da Pena?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.